De All you need is Dinner Dating show.Ben je op zoek naar een gezellige date ? Single en nog niet de ware gevonden. Meldt je aan voor De All You Need Is Dinner Dating Show. Een gezellige feestavond met allemaal singles. Lekker eten en wie weet een leuk iemand leren kennen. Natuurlijk blijft het een feestavond met een knipoog. Onze ervaren ehm datingcoaches gaan tips geven om de ware te vinden. Met onze datingspelletjes gaan we kijken of er een match is. Maak kans op leuke prijzen. En onze speciale bezorgdienst gaat berichten uitwisselen tussen de Single dames en heren.

Datingnight, vindt jij de ware vanavond

Natuurlijk kunnen ook de voetjes van de vloer met PatrickK. We maken er een romantische avond van met een vleugje humor. Nu denk je misschien oh maar dat is helemaal geen echte datingshow. Nou niets is minder waar. Bij elke inschrijving die wij ontvangen wordt een nummer gekoppeld. Bij de inschrijving geef je aan waar je naar op zoek bent. Vindt iemand je leuk en wil die meer van je weten kan hij zich bij ons tijdens de avond melden en je nummer doorgeven wij worden dan je persoonlijke bezorgdienst , Een echte live bezorgdienst die berichtjes tussen mensen gaat brengen. Is er een match gaan we kijken of het levensvatbaar is.

En is er een match gevonden is het natuurlijk feest. Zin in een gezellige avond met kans op een leuke date of relatie?? Kom naar De All You Need Is Dinner Show.

De All You Need is Dinnershow kost 79,50 excl btw per persoon en is te boeken vanaf 50 personen. Dit is inclusief entertainment, prijzen, drank ( bier, wijn, frisdrank) en eten ( lopend buffet). Voor personen < 50 vragen we afhankelijk van het aantal personen een andere prijs per persoon. Dit in verband met de kosten voor de show.

Ben je uitbater van een restaurant of zaal en wil je de Show op jouw locatie? Het is ook mogelijk om JIP in te huren als entertainment. Klanten hoeven dan alleen nog datingkaarten te kopen voor de show. Voor meer informatie over deze show en mogelijkheden kunt u mailen naar info@jipevenementen.nl of bellen, whatsappen met 06-24171900. 

JIPevenementen is de entertainment tak van Feest en Kadowinkel de Scharrelboet