De All You Need is Dinner Dating Show

Ben je op zoek naar een gezellige date ? Single en nog niet de ware gevonden. Meldt je aan voor De All You Need Is Dinner Dating Show. Een gezellige feestavond met allemaal singles. Lekker eten en wie weet een leuk iemand leren kennen. Natuurlijk blijft het een feestavond met een knipoog. Onze ervaren ehm datingcoaches gaan tips geven om de ware te vinden. En onze speciale bezorgdienst gaat berichten uitwisselen tussen de Single dames en heren.

Natuurlijk kunnen ook de voetjes van de vloer met PatrickK. We maken er een romantische avond van met een vleugje humor. Nu denk je misschien oh maar dat is helemaal geen echte datingshow. Nou niets is minder waar. Bij elke inschrijving die wij ontvangen wordt een nummer gekoppeld. Bij de inschrijving geef je aan waar je naar op zoek bent. Vindt iemand je leuk en wil die meer van je weten kan hij zich bij ons tijdens de avond melden en je nummer doorgeven wij worden dan je persoonlijke bezorgdienst , Een echte live bezorgdienst die berichtjes tussen mensen gaat brengen. Is er een match gaan we kijken of het levensvatbaar is.

En is er een match gevonden is het natuurlijk feest. Zin in een gezellige avond met kans op een leuke date of relatie?? Kom naar De All You Need Is Dinner Show. Binnenkort meer informatie over deze show.