De Country Line Dance knipoogshow! Howdy folks, zin in een gezellige countryavond? Je bent van harte welkom tijdens de Country Line Dance Knipoogshow. Kom verkleed in countrystijl en maak kans op leuke prijzen. Natuurlijk is onze Countrybingo en tombola er weer. PatrickK zingt zijn mooiste countryliederen en ja we gaan Line Dancen.
Ben je op zoek naar een bijzondere invulling van je personeelsfeest, kom Country Line dansen tijdens deze show

Er gebeurt weer van alles deze avond. Gekke countryspelletjes, muziek,prijzen. We gaan hoefijzer gooien, Boomzagen, pak het paardspel , line dancen en nog veel meer. PatrickK treedt op en maakt er een feest van met zijn optreden.

Deze knipoogshow kost 39,95 excl btw per persoon en is te boeken vanaf 50 personen. Dit is inclusief bingoprijzenpakket van €200 en entertainment, exclusief drank. Voor personen < 50 vragen we afhankelijk van het aantal personen een andere prijs per persoon. Voor dit bedrag krijg je een complete show met licht en geluid, prijzen, live entertainment, 2 entertainers en prijzen.

Ben je uitbater van een restaurant of zaal en wil je de Show op jouw locatie? Het is ook mogelijk om JIP in te huren als entertainment. Klanten hoeven dan alleen nog bingokaarten te kopen voor de show. Voor meer informatie over deze show en mogelijkheden kunt u mailen naar info@jipevenementen.nl of bellen, whatsappen met 06-24171900. 

JIPevenementen is de entertainment tak van Feest en Kadowinkel de Scharrelboet