De Oh Kom Er Eens Kijken Sinterklaas Show

Ja het heerlijke avondje komt er weer aan. Ook bij JIPevenementen. Als je zin hebt in een leuke grappige Sinterklaas show ben je bij ons aan het goede adres. Er gaat weer van alles gebeuren.
Dit keer gaan we ook surprises delen. We vragen aan iedereen die naar deze show komt een surprise te maken van 10 euro. Het mag iets grappigs of leuks zijn. Tijdens de avond gaan we surprises ruilen. Wil je iemand speciaal in het zonnetje zetten op een goede of grappige manier horen wij het graag. Het kan zomaar zijn dat deze persoon van ons een surprise krijgt afgestemd op de informatie die jullie hebben doorgegeven. En mocht je een speciale wens hebben voor iemand. Geef het door en wie weet brengen wij hem wel tot uitvoer.

Natuurlijk komt Sinterklaas en zijn pieten op bezoek. benieuwd wat de Sint te melden heeft deze avond. Patrickk is helemaal fan van Sinterklaas en zingt de mooiste Sinterklaasnummers. Natuurlijk zingt hij ook andere nummers. want Sint heeft al aangegeven dat hij helemaal ….. is met de Sinterklaasmuziek.

Tijdens de show maak je ook nog kans op grappige prijzen die je kunt winnen tijdens onze spelletjes van die avond of met de Tombola. En je gaat natuurlijk naar huis met een leuke surprise die door iemand in de zaal is gemaakt.

Als je eens goed uit je dak wilt gaan samen met Sinterklaas ben je van harte tijdens onze Oh Oh Kom Er Eens Kijken Sinterklaas Show.

Kaarten kosten 14,95, dit is voor show, tombola en entertainment , excl drank en hapjes. Voor bedrijven is het 14,95 excl btw.

Deze show is ook leuk om als personeelsfeest te geven. Wil je meer informatie hier over weten, neem contact met ons op via info@jipevenementen.nl .