De Sinterklaas Show,
geweldig als Personeelsfeest!

De Sinterklaas Show oh oh kom er eens kijken. Ja het heerlijke avondje komt er weer aan. Ook bij JIPevenementen. Als je zin hebt in een leuke grappige Sinterklaas show ben je bij ons aan het goede adres. Er gaat weer van alles gebeuren.

Suprises maken? Dit keer gaan we ook surprises delen. We vragen aan iedereen die naar deze show komt een surprise te maken van 10 euro. Het mag iets grappigs of leuks zijn. Tijdens de avond gaan we surprises ruilen. En mocht je een speciale wens hebben voor iemand. Geef het door en wie weet brengen wij hem wel tot uitvoer. De oh oh kom er eens kijken Sinterklaas show is superleuk om op een personeelsfeest te doen. leer je collega’s op een andere manier leren kennen.


Natuurlijk komt Sinterklaas en zijn pieten op bezoek. benieuwd wat de Sint te melden heeft deze avond. Patrickk is helemaal fan van Sinterklaas en zingt de mooiste Sinterklaasnummers. Natuurlijk zingt hij ook andere nummers. want Sint heeft al aangegeven dat hij helemaal ….. is met de Sinterklaasmuziek.

Tijdens de show maak je ook nog kans op grappige prijzen die je kunt winnen tijdens onze spelletjes van die avond of met de Tombola. En je gaat natuurlijk naar huis met een leuke surprise die door iemand in de zaal is gemaakt.

Als je eens goed uit je dak wilt gaan samen met Sinterklaas ben je van harte tijdens onze Oh Oh Kom Er Eens Kijken Sinterklaas Show.

De Oh oh kom er eens kijken Sinterklaas knipoogshow kost 39,95 excl btw per persoon en is te boeken vanaf 50 personen. Dit is inclusief bingoprijzenpakket van €200 en entertainment, exclusief drank. Voor personen < 50 vragen we afhankelijk van het aantal personen een andere prijs per persoon. Voor dit bedrag krijg je een complete show met licht en geluid, prijzen, live entertainment, 2 entertainers en prijzen.

Ben je uitbater van een restaurant of zaal en wil je de Show op jouw locatie? Het is ook mogelijk om JIP in te huren als entertainment. Klanten hoeven dan alleen nog suprisekaarten te kopen voor de show. Voor meer informatie over deze show en mogelijkheden kunt u mailen naar info@jipevenementen.nl of bellen, whatsappen met 06-24171900. 

JIPevenementen is de entertainment tak van Feest en Kadowinkel de Scharrelboet