De SARAH en ABRAHAM Knipoogshow


De sarah en abraham knipoogshow is een show voor mensen die 50 jaar worden of net zijn geworden. De show wordt als knipoogshow aangeboden waar iedereen heen kan, maar kan ook speciaal voor iemand gedaan worden die 50 wordt. Natuurlijk krijgen de 50 jarigen alle aandacht die avond! We zetten de Sarah’s en Abraham’s graag in het feestelijke zonnetje. Als je naar onze show komt kun je van te voren extra informatie geven over het feestvarken. Wij maken er graag gebruik van om het te verwerken in onze show.

Wie gaat er tijdens de avond SuperSarah of SuperAbraham worden? Wordt iemand 50 in je omgeving en ben je op zoek naar een leuke verrassing? Geef hem of haar op voor de Sarah en Abraham Knipoogshow. Wordt je zelf 50 en wil je het op een originele manier vieren, nodig je familie en vrienden dan uit voor deze show. Kom je met een hele grote groep kunnen we er ook een priveshow van maken, speciaal voor jou, je partner, familie, vrienden en bekenden.

Wat kan je verwachten tijdens onze show. Heel veel ,wij verklappen natuurlijk niet alles. Wij gaan onze Sarah’s en Abraham’s testen of ze de beste Sarah of Abraham van de avond zijn. We gaan de Rollaterrace doen en het steunkousenspel. Verder hebben we als rode draad de bingo met allemaal geschikte prijzen voor onze 50 jarigen. De tombola is er en natuurlijk treed onze Patrickk meerdere keren op. De voetjes mogen van de vloer dus. Lekker feesten en genieten dus tijdens deze feestelijke avond.

Dresscode is feestelijk verkleed. Je gaat tenslotte naar het feest van het jaar voor de 50 jarige.
Kaartjes kosten €14,95 dit is inclusief bingo en entertainment, excl drank en hapjes.Kaartjes kun je online bestellen bij feest en kadowinkel De Scharrelboet waar JIPevenementen onderdeel van is.

De Sarah en Abraham knipoogshow wordt 2x per jaar gegeven in het Kerkje aan de Molenvaart 21, maar is ook te boeken als feest op locatie of in een van de feestzalen waar wij afspraken mee hebben. Deze show is voor groepen te boeken vanaf 50 personen. Kleinere groepen kan maar dan is de prijs per persoon wat hoger in verband met de kosten voor de show.

Voor meer informatie over deze show en mogelijkheden kunt u mailen naar info@jipevenementen.nl of bellen, whatsappen met 06-24171900