De Sarah en Abraham knipoogshow is een show voor mensen die 50 jaar worden of net zijn geworden. De show wordt als knipoogshow aangeboden waar iedereen heen kan, maar kan ook speciaal voor iemand gedaan worden die 50 wordt. Natuurlijk krijgen de 50 jarigen alle aandacht die avond! We zetten de Sarah’s en Abraham’s graag in het feestelijke zonnetje. Als je naar onze show komt kun je van te voren extra informatie geven over het feestvarken. Wij maken er graag gebruik van om het te verwerken in onze show.

Wie gaat er tijdens de avond SuperSarah of SuperAbraham worden? Wordt iemand 50 in je omgeving en ben je op zoek naar een leuke verrassing? Geef hem of haar op voor de Sarah en Abraham Knipoogshow. Wordt je zelf 50 en wil je het op een originele manier vieren, nodig je familie en vrienden dan uit voor deze show. Kom je met een hele grote groep kunnen we er ook een priveshow van maken, speciaal voor jou, je partner, familie, vrienden en bekenden.

Wat kan je verwachten tijdens onze show. Heel veel ,wij verklappen natuurlijk niet alles. Wij gaan onze Sarah’s en Abraham’s testen of ze de beste Sarah of Abraham van de avond zijn. Het is een show met spelletjes, show en vermaak. De tombola is er, iedereen is bij ons winnaar en gaat met iets naar huis, en natuurlijk treed onze Patrickk meerdere keren op. De voetjes mogen van de vloer dus. Lekker feesten en genieten dus tijdens deze feestelijke avond.

Dresscode is feestelijk verkleed. Je gaat tenslotte naar het feest van het jaar voor de 50 jarige.

De Sarah en Abraham knipoogshow kost 39,95 excl btw per persoon en is te boeken vanaf 50 personen. Dit is inclusief bingoprijzenpakket van €200 en entertainment, exclusief drank. Voor personen < 50 vragen we afhankelijk van het aantal personen een andere prijs per persoon. Voor dit bedrag krijg je een complete show met licht en geluid, prijzen, live entertainment, 2 entertainers en prijzen.

Ben je uitbater van een restaurant of zaal en wil je de Show op jouw locatie? Het is ook mogelijk om JIP in te huren als entertainment. Klanten hoeven dan alleen nog bingokaarten te kopen voor de show. Voor meer informatie over deze show en mogelijkheden kunt u mailen naar info@jipevenementen.nl of bellen, whatsappen met 06-24171900. 

JIPevenementen is de entertainement tak van Feest en Kadowinkel de Scharrelboet uit Anna Paulowna