Die Tiroler knipoogshow. Er gaat weer van alles gebeuren. Kom in je gekste Tiroler of Duitse outfit en maak kans op een prijs. Dit Duitse bierfeest met een knipoog is een brok gezelligheid. Zanger PatrickK gaat helemaal los , En ons Joost en Ireen maken er een gezellige chaotische show van. Gezelligheid en lol is waar het om draait, even lekker een avond gek doen. Zeer geschikt als personeelsfeest.

Wat je kan verwachten tijdens deze show. Bij een oktoberfest hoort natuurlijk het bierschuiven, maar we gaan ook spijkerslaan, jodelen, bratwurst werven en nog veel meer. Natuurlijk is de bingo en tombola er weer. Een aantal items die je die avond krijgt mag je mee naar huis nemen. Wij hebben er zin in en wij hopen jullie ook.

Die Tiroler Knipoogshow kost 39,95 excl btw per persoon en is te boeken vanaf 50 personen. Dit is inclusief bingoprijzenpakket van €200 en entertainment, exclusief drank. Voor personen < 50 vragen we afhankelijk van het aantal personen een andere prijs per persoon. Voor dit bedrag krijg je een complete show met licht en geluid, prijzen, live entertainment, 2 entertainers en prijzen..

Ben je uitbater van een restaurant of zaal en wil je de Show op jouw locatie? Het is ook mogelijk om JIP in te huren als entertainment. Klanten hoeven dan alleen nog bingokaarten te kopen voor de show. Voor meer informatie over deze show en mogelijkheden kunt u mailen naar info@jipevenementen.nl of bellen, whatsappen met 06-24171900. 

JIPevenementen is de entertainment tak van Feest en Kadowinkel de Scharrelboet