Evenement. Ben je op zoek naar invulling van een evenement. Kom eens langs bij JIP. Wij hebben diverse contacten met artiesten, licht en geluid. Ook voor de grotere evenementen kun je bij ons terecht. Ben je op zoek naar invulling van een personeelsfeest of jubileumfeest, wij helpen je graag bij het samenstellen van een geweldige feestelijke avond.

Wij hebben contacten met diverse artiesten, licht en geluid die mee kunnen helpen om een geweldig evenement op te zetten. Kom eens vrijblijvend langs voor informatie.

Dit jaar hebben wij in Anna Paulowna voor de eerste keer een Halloweenmarkt georganiseerd met licht geluid, artiesten en show. Wij geloven dat mensen graag een beleving krijgen op een evenement. Dat ze meegenomen worden in een verhaal of show vol met verrassingen. Nieuwsgierig geworden, we vertellen je graag meer over de mogelijkheden kom eens langs bij JIP. Ons bezoekadres is Feest en Kadowinkel de Scharrelboet. Molenvaart 17a 1761 AA Anna Paulowna.

Volgend jaar komen we in Anna Paulowna met het Zomerspektakel Zomerkamp op het plein. Een gezellig zomerfeest op het parkeerterrein bij onze winkel de Scharrelboet aan de Molenvaart. Via de Scharrelboet en JIP houden we je op de hoogte over dit evenement.

JIP is de entertainment tak van Feest en Kadowinkel de Scharrelboet