Halloweenmarkt Anna Paulowna 28 oktober

Vrijdagmiddag / avond organiseert JIPevenementen in opdracht van de Scharrelboet een Happy Halloweenmarkt op het parkeerterrein naast de winkel en bij het kerkje aan de Molenvaart . Het gaat een spooky avond worden in Anna Paulowna

De markt begint om 16.00 uur en duurt tot 21.00 uur. Vanaf 21.00 uur start dan de gezellige Happy Halloween knipoogbingoshow in het kerkje aan de Molenvaart. De Halloween knipoogshow zal tot ongeveer 00.00 uur duren.

Tijdens de markt zal er van alles gaan gebeuren. Laat je verrassen. Op het Heksen Entertainment Plein gebeurt van alles en is er ook veel voor de kinderen te doen. Neem Vliegles met de Heksen. Langs de kramen mag je Trick or Treaten, We gaan heksensoep maken en nog veel meer.

Trick or Treat voor de kinderen

Alle kramen die meedoen met de Happy Halloweenmarkt krijgen vanuit de Scharrelboet snoep wat ze kunnen uitdelen als kinderen komen Trick or Treaten.

Feestwinkel de Scharrelboet zal die dag toepasselijk de Little Shop of Horrors worden waar je geschminkt kunt worden en op de Halloween photoshoot mag. De mooiste engste Halloweenste foto maakt kans op een leuke prijs.

Voor de allerkleinsten is er een kleurplatenwedstrijd. De kleurplaat kan je vanaf begin september afhalen in de Scharrelboet en als je hem tijdens de Happy Halloweenmarkt inlevert maak je kans op een leuke prijs.

Wordt Jij Mister of Miss Happy Halloween Anna Paulowna

Heb jij een fantastische halloween outfit die je graag wilt showen. Doe mee met onze Happy Halloween Fashion Show. Loop over de catwalk. Meldt je aan via de site en maak kans om Miss en Mister Happy Halloween te worden.

Happy Halloweenste huis van Anna Paulowna

Doe mee met het Happy Halloweenste huis van Anna Paulowna. Versier je huis in Halloweenstijl en meldt je aan bij ons voor de wedstrijd. Wij brengen alle huizen die mee doen in kaart op een plattegrond zodat mensen via een route de Happy Halloweenste Huizen kunnen gaan bekijken. Het mooiste, engste, Halloweenste huis maakt kans op een prijs.

Vrijwilligers gezocht!

Wij zoeken voor de Halloweenmarkt nog vrijwilligers die het leuk vinden om mee te helpen tijdens de markt. Je kan door ons geschminkt en verkleed rondlopen op de markt, of meehelpen met de organisatie van de Happy Halloweenmarkt. Wil je meehelpen? kom dan even een keer langs in de winkel aan de Molenvaart 17a. mailen kan ook info@descharrelboet.nl of via facebook ( descharrelboet) of whatsapp ( 06-24171900)

28 0ktober marktkraam huren voor de Happy Halloweenmarkt.

Ben je ondernemer of particulier en wil je met je artikelen of diensten op de Halloweenmarkt staan? Dit is mogelijk een kraam kost 45,00 inclusief btw. Je hebt dan een kraam van 4 meter. Vanaf 14.00 uur mag je je kraam gaan opbouwen. Vanuit de Scharrelboet krijg je snoep wat je mag uitdelen als de kinderen langskomen om te trick or treaten. De markt begint om 16.00 uur en duurt tot 21.00 uur. Vanaf 19.00 uur gaat het spoken op de Happy Halloweenmarkt en gaat er vanalles gebeuren. Lijkt het je leuk om dit mee te maken , je spullen te verkopen en ook de Halloweenmarkt te sponsoreren met het huren van een kraam?

Huur via deze link je Marktkraam voor 28 oktober Happy Halloweenmarkt Anna Paulowna