Het Foute Kerstfeest

Het Foute Kerstfeest als Personeelsfeest! Kom naar het leukste kerstfeest van het jaar . Het foute kerstfeest van JIPevenementen. Kom in je foutste Kerstkleding en maak kans op leuke prijzen. Deze entertainmentshow staat helemaal in het teken van een foute kerst.  Maak kans op leuke prijzen tijdens de Kerstbingo of krijg ze via de Tombola. Soms krijg je ze gratis, soms moet je er wat voor doen. Iedereen is winnaar bij ons, je gaat altijd met iets naar huis.

We gaan wie van de drie doen, de kerstmanrace , waar is mijn kerstcadeauspel en nog veel meer. De Kerstbingo is er alsook de tombola. Natuurlijk gaan ook weer de voetjes van de vloer met de optredens van PatrickK tijdens deze entertainment show. Foute muziek tijdens het foute kerstfeest.

Het Foute Kerstfeest kost 39,95 excl btw per persoon en is te boeken vanaf 50 personen. Dit is inclusief bingoprijzenpakket van €200 en entertainment, exclusief drank. Voor personen < 50 vragen we afhankelijk van het aantal personen een andere prijs per persoon. Voor dit bedrag krijg je een complete show met licht en geluid, prijzen, live entertainment, 2 entertainers en prijzen.

Ben je uitbater van een restaurant of zaal en wil je de Show op jouw locatie? Het is ook mogelijk om JIP in te huren als entertainment. Klanten hoeven dan alleen nog bingokaarten te kopen voor de show. Voor meer informatie over deze show en mogelijkheden kunt u mailen naar info@jipevenementen.nl of bellen, whatsappen met 06-24171900. 

JIPevenementen is de entertainment tak van Feest en Kadowinkel de Scharrelboet uit Anna PaulownaJIP evenementen