Het Foute Trouwfeest. Maak kennis met ons bruidspaar Karel en Chantal. Zij gaan trouwen en u mag naar hun trouwfeest komen. Het moet een geweldig trouwfeest gaan worden. Ceremoniemeester Henk gaat hun trouwfeest regelen. ennne dat kan je wel overlaten aan Henk….. toch?

Wat Karel en Chantal niet van elkaar weten is dat de Chantal nog een scharrel heeft, maar die weet niet dat ze gaat trouwen…. En Karel heeft een hele vervelende Ex ,die toevallig de uitnodiging voor de trouwerij ook heeft weten te bemachtigen .De vriendengroep staat standbye om te zorgen dat de mooiste dag van hun leven niet fout kan gaan. Het zal je maar gebeuren dat je scharrel opeens op je bruiloft verschijnt. dat moet je niet willen…Tijdens deze gezellige avond kan er van alles gebeuren. Gaat er uiteindelijk getrouwd worden of toch niet? Alle bekende trouwthema’s zullen de revue passeren in deze doldwaze bruiloft. En jij mag er bij zijn. Leer de gekke familie kennen van Karel en Chantal.  De vriendjes, de roddels van dit prachtige paar die voor elkaar gekozen hebben. Het gaat een groot feest worden, maar of dit het feest is wat ceremonie Henk en Karel en Chantal in gedachten hadden is nog maar de vraag. Het moet in ieder geval een sjieke sfeervolle bruiloft worden. Gaat u mee in de wereld van Karel en Chantal?

Wij hebben tijdens het feest een hoek ingericht met trouwkleding, gekke hoeden mutsen sjaals, boa’s, brillen enz.  Ga in trouwkleding op de foto of in andere kostuums. Leef je uit in de verkleedhoek. Bij een fout feest hoort natuurlijk ook foute muziek, ga lekker uit je panty met muziek uit de 70,80,90 jaren.

Het Foute Trouwfeest is een interactief feest. Een aantal gasten krijgen vanuit ons een rol toebedeeld als familielid, vriend of vriendin. Ze krijgen ook uitleg wat hun rol moet zijn binnen het feest. Elk feest is weer anders. Heel leuk om als personeelsfeest te geven.

PatrickK verzorgt de muziek die avond.

Het Foute trouwfeest kost 79,95 excl btw per persoon en is te boeken vanaf 50 personen. Dit is inclusief entertainment, inclusief drank en eten ( lopend buffet ) ( bier, wijn, frisdrank). Voor personen < 50 vragen we afhankelijk van het aantal personen een andere prijs per persoon. Voor dit bedrag krijg je een complete show met licht en geluid, live entertainment, 2 entertainers.

Ben je uitbater van een restaurant of zaal en wil je de Show op jouw locatie? Het is ook mogelijk om JIP in te huren als entertainment. Klanten hoeven dan alleen nog bingokaarten te kopen voor de show. Voor meer informatie over deze show en mogelijkheden kunt u mailen naar info@jipevenementen.nl of bellen, whatsappen met 06-24171900. 

Jipevenementen is de entertainment tak van Feest en Kadowinkel de Scharrelboet