KNIPOOGSHOWS VAN JIPEVENEMENTEN

Knipoogshows?Wat kun je verwachten bij een Knipoogshow van JIP?
Onze shows zijn interactief met de gasten die er zijn. We wisselen bingorondes af met gekke spelletjes afgestemd op het thema van de avond. Bij de bingokaarten krijg je ook nog een lotje voor onze tombola’s. Vaak is deze prijs afgestemd aan het thema. Je moet hier denken aan hoedjes , brillen, stropdassen enz om de zaal mensen langzaam in de themasfeer te brengen. PatrickK is ons live entertainement en zorgt ervoor dat het dak erafgaat tijdens de avond.
Een knipoogshow duurt ongeveer 4 uur, dus onze show is avondvullend.

Naar welke knipoogshow wil jij toe?

De VIVA Hollandia Knipoogshow

De IT’S SHOWTIME Knipoogshow

De Country Line Dance Knipoogshow

De 70’s 80’s 90’s Knipoogshow


Een Knipoogshow kost 39,95 excl btw per persoon en is te boeken vanaf 50 personen. Dit is inclusief bingoprijzenpakket van €200 en entertainment, exclusief drank. Voor personen < 50 vragen we afhankelijk van het aantal personen een andere prijs per persoon. Voor dit bedrag krijg je een complete show met licht en geluid, prijzen, live entertainment, 2 entertainers en prijzen.

Ben je uitbater van een restaurant of zaal en wil je de Show op jouw locatie? Het is ook mogelijk om JIP in te huren als entertainment. Klanten hoeven dan alleen nog bingokaarten te kopen voor de show. Voor meer informatie over deze show en mogelijkheden kunt u mailen naar info@jipevenementen.nl of bellen, whatsappen met 06-24171900. 

JIPevenementen bedenkt ook zijn eigen dinershows. Een avondvullend programma inclusief eten en drinken. Kom naar het foute trouwfeest en laat je meenemen op het trouwfeest van Karel en Chantal. JIPevenementen heeft genoeg creatief talent in huis om van elke show een feest te maken. JIPevenementen is de entertainment tak van Feest en Kadowinkel de Scharrelboet