Knipoogshows

KNIPOOGSHOWS VAN JIPEVENEMENTEN


Boek eens een avondje JIP. Doe mee aan onze gezellige en feestelijke knipoogshows.
Tijdens onze knipoogshows maak je kans op leuke gekke prijzen tijdens de bingo en tombola.
Patrickk onze zanger maakt er echt een groot feest van tijdens zijn optredens. Het dak gaat er af als hij optreedt. Tussen de bingorondes door worden er ook nog gekke en hilarische spelletjes gedaan.

Is er een speciale reden dat je naar een van onze shows komt willen we dat graag weten. Is er iemand jarig, een jubileum of ben je met je collega’s lekker een avondje uit? Wij zetten graag iemand in het zonnetje. Geef het aan ons door en wij zorgen ervoor dat die persoon de volle aandacht krijgt die hij / zij verdient 😉

Elke knipoogshow heeft zijn eigen thema. Elke show is anders. In ons menu kunt u zien welke Knipoogshows er allemaal zijn. Ben je op zoek naar een leuke invulling voor een personeelsfeest? Huur JIP in , we hebben contacten met verschillende feestzalen waar wij onze shows kunnen opvoeren. Heeft u als bedrijf een grote ruimte is het ook mogelijk om op locatie de knipoogshow op te voeren.

Naar welke knipoogshow wil jij toe?

De VIVA Hollandia Knipoogshow

De SARAH en ABRAHAM Knipoogshow

De IT’S SHOWTIME Knipoogshow

De We Konden Niet Op Vakantie Knipoogshow

De Country Line Dance Knipoogshow

De Rij Jij Of Rij Ik Knipoogshow

De Grote Bier Of Wijn Knipoogshow

De Grote Verkleed Knipoogshow

De 70’s 80’s 90’s Knipoogshow

JIPevenementen bedenkt ook zijn eigen dinershows. Een avondvullend programma inclusief eten en drinken. Kom naar het foute trouwfeest en laat je meenemen op het trouwfeest van Karel en Chantal.

JIPevenementen heeft genoeg creatief talent in huis om van elke show een feest te maken.

Kaarten van onze knipoogshows kosten € 14,95 voor particulieren en voor bedrijven €14,95 excl btw. Dit is inclusief show excl drank en eventuele hapjes.