Personeelsfeest op eigen locatie organiseren? Wij treden natuurlijk ook op locatie op en ook daar wordt het groot feest. Licht geluid, feestkleding, atributen de tombola en bingo alles komt mee. Heb je binnen je bedrijf een bedrijfskantine. Een personeelsfeest op het eigen bedrijf is een mooie manier om het nuttige met het aangename te combineren. Zo is een bedrijfsfeest op het eigen terrein fiscaal interessant (werkkostenregeling proof) en het is de ideale gelegenheid om medewerkers en partners weer eens kennis te laten maken met het (eigen) bedrijf.

Onze shows zijn zo gemaakt dat we heel makkelijk onze shows kunnen afstemmen op je bedrijf en de mensen die er werken. Graag zelfs. Van te voren komen we een keer langs en horen we graag over anekdotes van het bedrijf of de mensen die er werken. Grappige of bijzondere gebeurtenissen of mensen die een jubileum vieren binnen het bedrijf. Natuurlijk gaan we dat gebruiken tijdens de show en verwerken wij deze info in onze shows.

Nieuwsgierig geworden, wil je meer weten? We komen graag bij je langs of stuur een mail met je vragen.
Ons bezoekadres is Feest en Kadowinkel de Scharrelboet. Molenvaart 17a 1761 AA Anna Paulowna. Tel 0223-769028 of via whatsapp 06-24171900 of mail naar info@jipevenementen.nl