It’s SHOWTIME karaoke en meezingfeest

DE it’s SHOWTIME knipoogshow. Een hilarische show waar karoake en meezingen het centrale middelpunt is. In welke artiest wordt jij veranderd. Tijdens deze gezellige feestavond houden we een bingo met showprijzen is er de tombola maak kans op leuke showprijzen. Tussendoor treed PatrickK op en natuurlijk houden we onze showmomenten met onze gasten uit het publiek. Tijdens de coronaperiode kon er nog niet zoveel van voetjes van de vloer maar zodra alle maatregelen weg zijn wordt de volgende it’s SHOWTIME show een groot lach ,dans en doe feest. Een feest waar je een keer bij geweest moet zijn .

Is er een speciale reden dat je naar een van onze shows komt willen we dat graag weten. Is er iemand jarig, een jubileum of ben je met je collega’s lekker een avondje uit? Wij zetten graag iemand in het zonnetje. Geef het aan ons door en wij zorgen ervoor dat die persoon of groep de juiste aandacht krijgt.

Kaarten voor onze knipoogshows kosten € 14,95 per persoon voor particulieren en €14,95 excl btw voor bedrijven. Dit is voor onze show exclusief drank en eventuele hapjes.