JIP werkt met diverse tariefmogelijkheden.

Knipoogshows


Een Knipoogshow kost 39,95 excl btw per persoon en is te boeken vanaf 50 personen. Dit is inclusief bingoprijzenpakket van €200 en entertainment, exclusief drank. Voor personen < 50 vragen we afhankelijk van het aantal personen een andere prijs per persoon. Voor dit bedrag krijg je een complete show met licht en geluid, live entertainment, 2 entertainers en prijzen. Opbouw en afbreken van de show zit hier ook in berekend. Reiskosten niet, deze worden apart berekend en aan de factuur toegevoegd. Mocht het zijn dat er eerder opgebouwd moet worden, maar de show later begint rekenen wij wachttijd. Je ontvangt van ons eerst een offerte waar alles voor uw boeking in vermeld staat, ga je daar mee akkoord volgt de factuur en contract voor de boeking. Het is ook mogelijk om een vast bedrag te betalen voor de Show en dat wij door middel van kaartverkoop voor de bingo rondes het ander deel via de gasten verdienen.

Bij de standaard knipoogshows zit een prijzenpakket van € 200 euro. Het is mogelijk om het prijzenpakket te verhogen naar 250, 350 of 450 euro. Indien je hier gebruik van wilt maken wordt dit doorberekend in de totaalsom voor de show.

Dinnershows

Bij JIP kun je ook een dinnershow boeken met entertainment. Wij hebben connecties met restaurants in de regio Anna Paulowna waar we deze kunnen houden. Prijs die we daarvoor rekenen is 79,50 exl bw. Dit is dan voor een dinnershow in buffetvorm, inclusief drank. Onder drank verstaan we dan koffie, thee, frisdrank, rode, witte wijn en bier. Andere dranken kunnen en mogen afgenomen worden tijdens de dinnershow maar zijn dan voor eigen rekening. In overleg is het ook mogelijk een all in prijs te rekenen inclusief andere dranken. Dit altijd in overleg met het restaurant waar de show wordt gehouden. Het is ook mogelijk om een dinnershow te houden in een door jou opgegeven restaurant. In overleg met het door jou geselecteerde restaurant zullen we dan in gesprek gaan voor een totaal prijs of dat we het eet en drink gedeelte en de show splitsen in een kostenplaatje voor het eten, en een kostenplaatje voor de show. Minimaal aantal personen voor een dinnershow is 50.

Heb je een restaurant en lijkt het je leuk om een keer een dinnershow te geven in combinatie met JIP is het mogelijk om JIP alleen voor het entertainmentgedeelte in te huren en dat je als restaurant of feestzaal zelf een totaalprijs per gast berekend. Mocht je hier interesse in hebben kun je een mail sturen naar info@jipevenementen.nl voor meer informatie hierover.

Evenement organiseren?

Ben je op zoek naar entertainment voor een evenement? Of heb je hulp nodig bij het organiseren van een evenement?JIP kan jou daar bij helpen. Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Met de door jou gegeven informatie gaan we aan de gang om een passende invulling voor jou evenement te maken. Je ontvangt van ons een offerte met de totaalprijs.