Themafeesten. JIP bedenkt ook diverse themafeesten en dinershows. Wij maken tijdens deze shows gebruik van toneelspelers en het publiek die onze shows tot leven laten komen. Onze shows zijn altijd interactief. Het publiek kan op een leuke manier meespelen.

Bij een feest hoort natuurlijk ook een zanger. PatrickK is onze vaste zanger en maakt ook onderdeel uit van JIPevenementen. De P van PatrickK. PatrickK kan alle genres zingen en maakt er altijd een feest van.

De themafeesten en dinershows kunnen ook als bedrijfsfeest of particulier feest gegeven worden. Het is zelfs mogelijk dat wij een themafeest of dinershow maken afgestemd op het bedrijf of organisatie. Wij vertellen je graag over de mogelijkheden. Neem contact op via info@jipevenmenten.nl of whatsapp naar 06-24171900Hieronder zie je een overzicht van de themafeesten en dinershows die we op dit moment hebben.

Het Foute Trouwfeest

De All You Need is Dinner Dating Show

Het Foute Kerstfeest

De Oh Kom Er Eens Kijken Sinterklaas Show

De Scheidt En Begeleidt Show

De Hi Di Hi Hi Di Ho Diner Show

Een Themafeest kost 39,95 excl btw per persoon en is te boeken vanaf 50 personen. Dit is inclusief bingoprijzenpakket van €200 en entertainment, exclusief drank. Voor personen < 50 vragen we afhankelijk van het aantal personen een andere prijs per persoon. Voor dit bedrag krijg je een complete show met licht en geluid, prijzen, live entertainment, 2 entertainers en prijzen.

Ben je uitbater van een restaurant of zaal en wil je de Show op jouw locatie? Het is ook mogelijk om JIP in te huren als entertainment. Klanten hoeven dan alleen nog bingokaarten te kopen voor de show. Voor meer informatie over deze show en mogelijkheden kunt u mailen naar info@jipevenementen.nl of bellen, whatsappen met 06-24171900. 


JIPevenementen is de entertainment tak van Feest en Kadowinkel De Scharrelboet