Viva Hollandia Knipoogshow

Hebben jullie er zin in?? Wij wel, een gezellige feestelijke Hollandse avond met Hollandse Spelletjes, Hollandse muziek, De Hollandia Quiz, bingo en nog veel meer. Maak kans op gekke Hollandse prijzen.

De Viva Hollandia Knipoogshow is zeer geschikt voor personeelsfeestjes. De gasten worden in groepen verdeeld en strijden samen om de Hollandiabokaal. Het team met de meeste punten wint de Hollandia Bokaal. Buiten deze bokaal kunnen de gasten ook Hollandse prijzen winnen tijdens onze Hollandia Quiz en Viva Bingo. Als laatste doen we ook nog de tombola, iedereen krijgt een lotnummer en tijdens de tombola mogen de mensen naar voren komen voor hun tombolaprijs.

We gebruiken vaak bij onze spelletjes atributen, bijvoorbeeld bij het spel hoedje op , hoedje af krijgt iedereen een hoedje wat ze mee naar huis mogen nemen aan het einde van de avond.

Natuurlijk is zanger PatrickK er weer bij en maken we er een echt Hollands feestje van.Bij ons is iedereen winnaar dus je gaat altijd met iets naar huis. Kom gezellig met familie, vrienden en collega’s naar deze gezellige Hollandse avond.

De Viva Hollandia Dinner Show kost 19,95 excl btw per persoon.
DIt is inclusief bingo en entertainment, exclusief drank