Hebben jullie er zin in?? Wij wel, een gezellige feestelijke Hollandse avond met Hollandse Spelletjes, Hollandse muziek, De Hollandia Quiz, bingo en nog veel meer. Maak kans op gekke Hollandse prijzen.

De Viva Hollandia Knipoogshow is zeer geschikt voor personeelsfeestjes. De gasten worden in groepen verdeeld en strijden samen om de Hollandiabokaal. Het team met de meeste punten wint de Hollandia Bokaal. Buiten deze bokaal kunnen de gasten ook Hollandse prijzen winnen tijdens onze Hollandia Quiz en Viva Bingo. Als laatste doen we ook nog de tombola, iedereen krijgt een lotnummer en tijdens de tombola mogen de mensen naar voren komen voor hun tombolaprijs.

We gebruiken vaak bij onze spelletjes atributen, bijvoorbeeld bij het spel hoedje op , hoedje af krijgt iedereen een hoedje wat ze mee naar huis mogen nemen aan het einde van de avond.

Natuurlijk is zanger PatrickK er weer bij en maken we er een echt Hollands feestje van.Bij ons is iedereen winnaar dus je gaat altijd met iets naar huis. Kom gezellig met familie, vrienden en collega’s naar deze gezellige Hollandse avond.

Een Personeelsfeest kost 39,95 excl btw per persoon en is te boeken vanaf 50 personen. Dit is inclusief bingoprijzenpakket van €200 en entertainment, exclusief drank. Voor personen < 50 vragen we afhankelijk van het aantal personen een andere prijs per persoon. Voor dit bedrag krijg je een complete show met licht en geluid, prijzen, live entertainment, 2 entertainers en prijzen.

Ben je uitbater van een restaurant of zaal en wil je de Show op jouw locatie? Het is ook mogelijk om JIP in te huren als entertainment. Klanten hoeven dan alleen nog bingokaarten te kopen voor de show. Voor meer informatie over deze show en mogelijkheden kunt u mailen naar info@jipevenementen.nl of bellen, whatsappen met 06-24171900. 

JIPevenementen is de entertainment tak van Feest en Kadowinkel de Scharrelboet uit Anna Paulowna